Άρρωστο: Γυναίκα αποκάλυψε ότι έκανε έρωτα με τον σκύλο της και τραβούσε βίντεο!

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Εδιμβούργου δημιουργεί η είδηση πως μια 39χρονη γυναίκα από τη Σκωτία, η Suz Cairns συνελήφθη από τους αστυνομικούς τον Μάρτιο του 2017, με τις κατηγορίες της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού αλλά και της κτηνοβασίας.

Κανείς από το περιβάλλον της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Cairns έκρυβε μια δεύτερη, τόσο σκοτεινή, προσωπικότητα. Όσοι τη γνώριζαν αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τις πράξεις τις. Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας και τώρα αποκαλύφθηκε η πραγματική της προσωπικότητα. Γείτονες, συγγενείς και φίλοι παραμένουν ακόμη και σήμερα μουδιασμένοι με το γεγονός…

Πώς όμως αποκαλύφθηκαν οι αποτρόπαιες πράξης της 39χρονης;

Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν κάποιες ύποπτες κινήσεις στο διαδίκτυο από το IP της 39χρονης, η οποία έμπαινε σε μυστικές σελίδες με παιδική πορνογραφία. Ακολουθώντας τα ίχνη της, οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της και τη συνέλαβαν. Κατόπιν, έψαξαν το κινητό της τηλέφωνο όπου βρήκαν μικρά βίντεο που έδειχναν τις σεξουαλικές της συνευρέσεις με τον σκύλο της, ένα λαμπραντόρ.

Περισσότερες από 160 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκαν στην κατοχή της από τους αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπως αναφέρθηκε στο Evening News του Εδιμβούργου.

Επρόκειτο για εικόνες πολύ σκληρής κι ακραίας πορνογραφίας και κτηνοβασίας με τη χρήση μάλιστα και ζαχαροπλαστικής σαντιγύ. Τα ευρήματα αυτά, θα έθεταν την 39χρονη ενώπιον του δικαστηρίου.

Μέχρι στιγμής, επιτρέπεται στην Cairns να κρατήσει το λαμπραντόρ της και θα της το πάρουν αμέσως μετά τη δικαστική απόφαση και την καταδίκη της.

Η ίδια, αποδέχθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ένοχη για την κατηγορία της πορνογραφίας χρησιμοποιώντας τον σκύλο της. Έτσι το όνομά της προστέθηκε στο μητρώο των κακοποιών της Σκωτίας και η δίκη της αναμένεται να γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ